projet1
Accueil MESA NL
News en Nl
formules en NL
CampsNL
Etape 1
Etape 2
Etape 3
Etape 4
TrailMESA
commemorations
Info en NL
Inscription en NL
partenaires en NL
LadéfenseNL

partenaires en NL
SponsorsNL
Photos en NL
Contact en NL

formule en Fr
formules en NL
formules en EN
formules en NL
formule en Fr

De participatieformules

  

Terug

De Vier Formules (+)

Volwassene: 180 €

Jongere (< 18 jaar):130€

Formule b (4 dagen)

Volwassene: 160 €

Jongere (< 18 jaar): 120 €

Formule « Maaltijd en Vervoer »

De wandelaar maakt zijn eigen arrangementen voor accommodatie, maar kan zich aansluiten bij een MESA-kamp voor zijn maaltijden en busvervoer tussen het kamp en de etappes.

De eerste warme maaltijd wordt geserveerd op de avond van maandag 24 juni. Elke dag wordt er een ontbijt geserveerd, een lunchpakket voor lunch en een warm avondmaal tot vrijdagmiddag.

Op vrijdagavond is er geen warme maaltijd voorzien.De formule begint op maandag 24 juni om 17.00 uur en eindigt op de vrijdag na de laatste etappe; op vrijdag is de terugkeer met de bus nog steeds verzekerd tot het kamp MESA.

Retour

Formule « Vervoer »

De wandelaar maakt zijn eigen arrangementen voor accommodatie en maaltijden, maar kan zich aansluiten bij een MESA-kamp om te profiteren van busvervoer tussen het kamp en elke etappe. De wandelaar kan kiezen voor een vervoer vanuit het kamp van La Roche (Benelux-camping), het kamp van Bastogne (camping Renval) of het kamp van Houffalize (Viaduct-camping).

De formule begint op dinsdagochtend en eindigt op de vrijdag na de laatste etappe; op vrijdag is de terugkeer met de bus nog verzekerd tot het kamp MESA.   

La Formule c (4 dagen)

Volwassene: 80 €

Jongere (< 18 jaar): 60 €

Formule D (1, 2, 3 ou 4 dagen) 

Volwassene: 6 €/dag

Jongere (< 18 jaar): 3 €/dag

Formule « Volledige autonomie  »

Le marcheur prend ses propres arrangements pour son logement, ses repas, et son transport . Il rejoint par ses propres moyens la zone de départ/arrivée des étapes choisies.

La PAF couvre les frais d’organisation, l’assurance prise pour les marcheurs, les ravitaillements le long du parcours (eau, fruit, glace)

De MESA stelt VIER deelnameformules voor (A,B,C ou D).


De eerste drie (A, B, C) worden alleen voorgesteld aan de wandelaars die zich voor de vier dagen aanmelden. De laatste (D) is de formule voor de wandelaars die één, twee, drie dagen wandelen of diegenen die de vier dagen in volledige autonomie maken.


Een extra formule is voorzien voor de klassen van de basisscholen. De inschrijvingsprocedure is anders dan die voor de andere wandelaars; het wordt beschreven op de pagina "scholen”.


Voor personen met beperkte mobiliteit en hun begeleiders kan een geschikt tarief worden overeengekomen door contact op te nemen met het MESA-secretariaat

  

Formule A (4 dagen)

Formule « All In »

De wandelaar profiteert van accommodatie georganiseerd in één van de MESA-kampen, van maaltijden en van busvervoer tussen het kamp en elke etappe. MESA-kampen worden georganiseerd in officiële campings.

De wandelaar kan kiezen om gehuisvest te worden in een grote militaire tent, of in zijn eigen caravan, motorhome of persoonlijke tent.

De eerste warme maaltijd wordt geserveerd op de avond van maandag 24 juni. Elke dag wordt er een ontbijt geserveerd, een lunchpakket voor lunch en een warm avondmaal, en dit tot vrijdagmiddag.

Op vrijdagavond is er geen warme maaltijd voorzien.

De formule begint op maandag 24 juni om 15:00 uur et en eindigt op vrijdag na de laatste etappe; op vrijdag is de terugkeer met de bus inog steeds verzekerd tot het kamp MESA.

Als de wandelaar zijn verblijf wenst te verlengen na de geplande periode, moet hij contatc nemen met de eigenaar van de camping om de voorwaarden van deze verlenging te bepalen.