projet1
Accueil MESA NL
News en Nl
formules en NL
Info en NL
CampsNL
Etape 1
Etape 2
Etape 3
Etape 4
TrailMESA
commemorations
récompensesNl
Inscription en NL
entités partenairesNL
LadéfenseNL

partenaires en NL
SponsorsNL
Photos en NL
Contact en NL

formule en Fr
formules en NL
formules en EN
formules en NL
formule en Fr

MESA 2022

De participatieformules

Terug

De Vier Formules (+)

De MESA stelt VIER deelnameformules voor (A,B,C ou D).


De eerste drie (A, B, C) worden alleen voorgesteld aan de wandelaars die zich voor de vier dagen aanmelden. De laatste (D) is de formule voor de wandelaars die één, twee, drie dagen wandelen of diegenen die de vier dagen in volledige autonomie maken.


Een extra formule is voorzien voor de klassen van de basisscholen. De inschrijvingsprocedure is anders dan die voor de andere wandelaars; het wordt beschreven op de pagina "scholen”.Voor personen met beperkte mobiliteit en hun begeleiders kan een geschikt tarief worden overeengekomen door contact op te nemen met het MESA-secretariaat

  

Volwassene: 220 €

Jongere (< 18 jaar):180€

Formule A

(4 dagen)

Formule « All In »

De wandelaar profiteert van accommodatie georganiseerd in één van de MESA-kampen, van maaltijden en van busvervoer tussen het kamp en elke etappe. MESA-kampen worden georganiseerd in 1officiële campings en 1 georganiseert door de militairen. De wandelaar kan kiezen voor het kamp van La Roche (Benelux-camping), het kamp van Houffalize (Sportcomplex) of het kamp van Bastogne (Militair kamp).

De wandelaar kan kiezen om gehuisvest te worden in een grote militaire tent, of in zijn eigen caravan, motorhome of persoonlijke tent.

De eerste warme maaltijd wordt geserveerd op de avond van maandag 20 juni. Elke dag wordt er een ontbijt geserveerd, een lunchpakket voor lunch en een warm avondmaal, en dit tot vrijdagmiddag. Geen warme maaltijd is voorzien op vrijdagavond.

De formule begint op maandag 20 juni om 15:00 uur et en eindigt op vrijdag na de laatste etappe; op vrijdag is de terugkeer met de bus inog steeds verzekerd tot het kamp MESA.

Als de wandelaar zijn verblijf wenst te verlengen na de geplande periode, moet hij contatc nemen met de eigenaar van de camping om de voorwaarden van deze verlenging te bepalen.

  

Formule b (4 dagen)

Volwassene: 220 €

Jongere (< 18 jaar): 180 €

Formule « Maaltijd en Vervoer »

De wandelaar maakt zijn eigen arrangementen voor accommodatie, maar kan zich aansluiten bij een MESA-kamp voor zijn maaltijden en busvervoer tussen het kamp en de etappes. Deze formule is alleen mogelijk voor het kamp van La Roche (Benelux-camping), het kamp van Houffalize (Sportcomplex) of het kamp van Bastogne (Militair kamp).

De eerste warme maaltijd wordt geserveerd op de avond van maandag 20 juni. Elke dag wordt er een ontbijt geserveerd, een lunchpakket voor lunch en een warm avondmaal tot vrijdagmiddag. Er is geen maaltijd gepland op vrijdagavond.

De formule begint op maandag 20 juni om 17.00 uur en eindigt op de vrijdag na de laatste etappe; op vrijdag is de terugkeer met de bus nog steeds verzekerd tot het kamp MESA.

  

Retour

Formule « Vervoer »

De wandelaar maakt zijn eigen arrangementen voor accommodatie en maaltijden, maar kan zich aansluiten bij een MESA-kamp om te profiteren van busvervoer tussen het kamp en elke etappe. De wandelaar kan kiezen voor een vervoer vanuit het kamp van van La Roche (Benelux-camping), het kamp van Houffalize (Sportcomplex) of het kamp van Bastogne (Militair kamp).

De formule begint op dinsdagochtend en eindigt op de vrijdag na de laatste etappe; op vrijdag is de terugkeer met de bus nog verzekerd tot het kamp MESA. 


  

La Formule c (4 dagen)

Volwassene: 100 €

Jongere (< 18 jaar): 80 €

Formule D (1, 2, 3 ou 4 dagen) 

Volwassene: 5 €/dag (6€ ter plaastse)

Jongere (< 18 jaar): 4 €/dag

(5€ ter plaatse)

Formule « Volledige autonomie  »

De wandelaar maakt zijn eigen arrangementen voor accommodatie, maaltijden en vervoer.

De bijdrage dekt de organisatiekosten, de verzekering voor de wandelaars, de bevoorrading langs de route (water, fruit, ijs).